PolicyWatch

Taxafirma står foran skarp deadline: Skal lukke eller ændre 200 enkroneselskaber

Taxaselskabet Viggo har over flere år oprettet flere hundrede såkaldte enkroneselskaber, som om kort tid kan blive tvangsopløst.

Kenneth Herschel, direktør i taxaselskabet Viggo, fortæller, at man er i gang med at omdanne selskabets IVS-selskaber. | Foto: Viggo/PR

Fredag 15. oktober bliver de såkaldte IVS-selskaber - også kaldet enkroneselskaber på grund af summen, som det kræver at oprette dem - forbudt. Taxaselskabet Viggo, der har oprettet over 200 af dem, står derfor med en udfordring, skriver Berlingske.

Enten skal de omregistreres til anpartsselskaber (ApS), hvor der skal stilles med en selskabskapital på 40.000 kr. for hvert selskab, eller der kan betales for en nedlukning. Alternativt kan selskaberne blive taget under tvangsopløsning, hvilket vil give staten udgifter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier