PolicyWatch

Venstre vil redde små netselskaber i forhandlinger om ny ellov

De små netselskabers kritik af nye krav til habilitet er blevet hørt på Christiansborg, hvor Venstre vil undersøge, hvordan det sikres, at de mindre selskaber ikke bliver pålagt for store omkostninger.

Vi skal passe på, at vi ikke presser de mindre selskaber ud over kanten, for de kan bidrage i den grønne omstilling med intelligente løsninger, siger Carsten Kissmeyer, Venstres forsynings- og energiordfører, om nye krav til netselsakber, som især vil ramme de mindre selskaber. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Vesthimmerland-, Ringkøbing-Skjern-, Herning-, Thisted- og Slagelse Kommune har alle det til fælles, at det var en Venstre-mand, som fik de gyldne kæder om halsen, da der i sidste uge blev afholdt kommunalvalg.

De har også alle det til fælles, at de er hjemstavn for størstedelen af de mindre netselskaber, som i den seneste tid har protesteret højlydt over de krav, som der i forhandlingerne om ændringer i Elforsyningsloven ser ud til at blive pålagt dem. Det er ikke tilfældigt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier