PolicyWatch

Ingen ved hvad der ligger bag pensionsselskabernes grønne milliarder

Hverken Erhvervsministeriet eller brancheorganisationen F&P selv ved, hvilke investeringer, der ligger til grund for de 248 mia. kr., som branchen siger, den har investeret grønt. Brancheorganisationen F&P afviser at være garant for opgørelsens kvalitet.

Hverken Erhvervsministeriet eller F&P ved, hvilke konkrete investeringer pensionsselskaberne har meldt ind som bæredygtige for at nå branchens 248 grønne milliarder kroner. | Foto: Erhvervsministeriet/PR

Som led i regeringens klimapartnerskab for finanssektoren har den danske pensionsbranche investeret 248 mia. kr. i den grønne omstilling. Men ingen ved tilsyneladende, hvilke investeringer der konkret tæller med i det store milliardbeløb.

En aktindsigt hos Erhvervsministeriet viser, at ministeriet ikke selv ligger ind med viden om, hvordan branchen er nået frem til tallet 248 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier