PolicyWatch

Bankernes talerør går i rette med ønske om at udskyde betalingsfrist for coronalån

De fleste virksomheder er i god gænge, så det giver ingen mening at skubbe fristen for tilbagebetaling af coronalån med flere måneder, lydet det fra Finans Danmark, som dermed hælder flere erhvervsorganisationers ønske ned ad brættet.

"Vi ser ikke noget behov for udskydelse," siger Ulrik Nødgaard fra Finans Danmark om virksomheders ønske om at rykke tilbagebetalingsfristen for coronalån. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Bankerne melder hus forbi til flere erhvervsorganisationers ønske om at udskyde fristen for tilbagebetaling af coronalån fra 1. april til 1. august.

”Vi ser ikke noget behov for udskydelse. Det verdensbillede, vi sidder med - også efter den seneste nedlukning er sat i gang - er, at langt de fleste erhvervskunder har det glimrende. Også i de sektorer, som er mere udfordrede, er det klare indtryk fra bankernes side, at der vil kunne findes løsninger for det store flertal,” siger adm. direktør i brancheorganisationen Finans Danmark, Ulrik Nødgaard til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier