PolicyWatch

Fire års fængsel til kvinde i hvidvasksag

Kvinden, der i sidste uge tilstod at have forsøgt at hvidvaske mere end 29 mia. kr., straffes med næsten maksimal straf i Københavns Byret. (Opdateret)

Københavns Byret har fældet dom i en sag om forsøg på hvidvask af 29 mia. kr. | Foto: Jens Dresling

I en sag om hvidvask af 29,4 mia. kr. er en litauisk kvinde torsdag morgen blevet dømt til fængsel i fire år og en måned i Københavns Byret. Det skriver Ritzau.

Dommen kommer en uge efter, at kvinden i sidste uge tilstod at have forsøgt at hvidvaske de over 29 mia. kr. for blandt andre russiske rigmænd, og den er blevet afsagt som tillægsstraf til en anden sag, hvor kvinden i forvejen er blevet idømt tre år og 11 måneders fængsel for hvidvask af 140 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier