PolicyWatch

Dansk Erhverv efterlyser konkrete tiltag for grønne offentlige indkøb

To år efter at regeringen præsen­te­rede sin strategi for grønne offentlige indkøb, savner Dansk Erhverv konkrete initiativer på området.

Det var finansminister Nicolai Wammen og daværende formand for KL Jacob Bundsgaard der d. 29. oktober 2020 præsenterede strategien for grønne, offentlige indkøb.

Finansminister Nicolai Wammen (S) præsenterede tilbage i 2020 en strategi for grønne, offentlige indkøb, men de konkrete tiltag udebliver, mener Dansk Erhverv. Det fremgår af et debatindlæg i Dagbladet Børsen.

”Siden regeringen præsenterede sin strategi for grønne, offentlige indkøb, er der nu gået knap 600 dage. Det er lang tid uden politisk handling,” skriver Morten Jung og Malene Jæpelt, der henholdsvis er markedschef og chefkonsulent i Dansk Erhvervs afdeling for offentlig-privat samarbejde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier