PolicyWatch

Dansk Erhverv efterlyser konkrete tiltag for grønne offentlige indkøb

To år efter at regeringen præsen­te­rede sin strategi for grønne offentlige indkøb, savner Dansk Erhverv konkrete initiativer på området.

Det var finansminister Nicolai Wammen og daværende formand for KL Jacob Bundsgaard der d. 29. oktober 2020 præsenterede strategien for grønne, offentlige indkøb.

Finansminister Nicolai Wammen (S) præsenterede tilbage i 2020 en strategi for grønne, offentlige indkøb, men de konkrete tiltag udebliver, mener Dansk Erhverv. Det fremgår af et debatindlæg i Dagbladet Børsen.

”Siden regeringen præsenterede sin strategi for grønne, offentlige indkøb, er der nu gået knap 600 dage. Det er lang tid uden politisk handling,” skriver Morten Jung og Malene Jæpelt, der henholdsvis er markedschef og chefkonsulent i Dansk Erhvervs afdeling for offentlig-privat samarbejde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier