PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Anders Kjærulff vil som koncerndirektør i Region Midtjylland forsøge at fastholde og tiltrække virksomheder til området. | Foto: Region Midtjylland / PR

Region Midtjylland ønsker at tiltrække - men især også at fastholde virksomheder i området, og regionen er derfor klar med et nyt initiativ, hvor den åbner regionens hospitaler for de selskaber, der vil afprøve ideer og produkter.

”Fokus er på at sikre, at regionens mange innovative virksomheder vælger at blive i regionen, fordi vi nu kan forbedre deres betingelser for at forske og udvikle. Vi tænker især på de mange spin-outs, der kommer fra forskning på Aarhus Universitet, da en del af disse desværre i disse år vælger at etablere sig uden for regionen,” fortæller koncerndirektør Anders Kjærulff til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier