PolicyWatch

Chips og kiks kan øge kræftrisiko: Organisationer efterlyser strammere EU-krav

Den europæiske forbrugerorganisation BEUC sender en appel til EU-Kommissionen om at sænke målsætningerne for stoffet akrylamid i fødevarer og indføre bindende grænser for indholdet.

Det er bl.a. i produktionen af kartoffelchips, man skal være opmærksom på akrylamid. | Foto: Søren Schnoor

Danske og europæiske kikseproducenter kan se frem til strammere regler for, hvordan de opvarmer produkterne.

I hvert fald hvis det står til Den Europæiske Forbrugerorganisation, BEUC, der nu beder EU-Kommissionen om at sætte bindende grænseværdier for indholdet af akrylamid i fødevarer. Det skriver de i et samlet brev til direktøren for fødevaresikkerhed i Kommissionen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier