PolicyWatch

Seneste

Godt nytår

PolicyWatch ønsker læserne et godt nytår, hvor vi vil være tilbage med masser af erhvervspolitiske nyheder og historier om menneskene bag dem. Næste nyhedsbrev modtager du den 4. januar 2021 kl. 10.00.

Restriktioner i Nordjylland lempes

På baggrund af den positive udvikling i Nordjylland vil regeringen lempe restriktioner i Nordjylland.  Statens Serum Institut fastholder, at mink udgør et reservoir af smitte, som udgør en risiko.

Mads Nipper om EU-aftale: "Fremragende nyheder"

Grundfos-topchef Mads Nipper har frygtet, at Danmarks tøven i forbindelse med forhandlingerne om EU's genopretningsfond vil svække eksporten fra grønne, danske virksomheder. Nu roser han, at aftalen er i hus.

EU og Storbritannien skilles uden en plan for lægemidler

På lægemiddelområdet bliver det på mange måder et hårdt brexit, når Storbritannien i aften forlader EU-samarbejdet. På helt centrale områder står det, når overgangsperioden udløber, pt. uklart, hvordan fremtiden kommer til at se ud.

Radikale afkræver minister tidsplan for medieforhandlinger

Frygt for, at regeringen vil skubbe medieforhandlinger til efteråret, har fået Radikale Venstre til at bede kulturminister Joy Mogensen (S) om en tidsplan. Også andre støttepartier vil holde regeringen op på, at forhandlingerne kommer i gang i foråret. 

1 - 25 af 49

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier