PolicyWatch

Om Policywatch

PolicyWatchjan20.jpeg 

Om PolicyWatch

PolicyWatch går helt tæt på dansk og europæisk erhvervspolitik med særlig fokus på rammevilkår for danske virksomheder. Med redaktion på Christiansborg og en korrespondent i Bruxelles går vi med uafhængig, kritisk og fair journalistik helt tæt på de erhvervspolitiske beslutninger. PolicyWatch prioriterer substansen i erhvervspolitik, der har betydning for virksomhederne i Danmark, og vi konfronterer topcheferne og aktørerne i erhvervslivet med de rammer og udspil, der kommer fra Christiansborg og EU.

PolicyWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over PolicyWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på PolicyWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på PolicyWatch: http://policywatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

PolicyWatch
St. Regnegade 12
1110 København K
Tlf.: 70 777 127
E-mail: redaktion@policywatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8371

 

Vil du være en del af redaktionen på PolicyWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Henrik Tüchsen, redaktionchef

E-mail: ht@watchmedier.dk
Tlf.: 33 30 83 71

Henrik Tüchsen er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet for Dagbladet Børsen og Berlingske Business. Han blev ansat på Watch Medier i 2011 og har været redaktør for MedWatch og FødevareWatch. Henrik Tüchsen har i dag det daglige redaktionelle ansvar for Watch Medier, herunder PolicyWatch.

Andreas Lønstrup, journalist

E-mail: al@policywatch.dk
Tlf.: 20 89 75 85

Andreas Lønstrup, født 1994, er politisk reporter på PolicyWatch, hvor han dækker dansk og europæisk erhvervspolitik. Andreas er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været ansat på Watch Medier siden august 2018. Andreas har tidligere været journalist og nyhedsredaktør på Berlingske Business, hvor han blandt andet har skrevet om økonomi og erhvervspolitik.

Peter Thomsen, journalist

E-mail: pt@policywatch.dk
Tlf.: 53 63 25 96

Peter Thomsen, født 1991, er BA i Engelsk Sprog og Internationale Studier fra Aalborg Universitet i 2015 med særligt fokus på EU og politisk magtdynamik. Peter har desuden læst ved Center for Undersøgende Journalistik på Roskilde Universitet og studerer i dag på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har tidligere været journalist på Berlingske, hvor han bl.a. arbejdede på Berlingske Business og i avisens gravegruppe.

Mette Mandrup, journalist

E-mail: mm@policywatch.dk
Tlf.: 51 86 13 07

Mette Mandrup, født 1984, er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2008 og cand.public. fra Syddansk Universitet i 2012. Før Mette kom til Watch Medier i 2014, har hun været freelancejournalist for flere danske erhvervsmedier, og tidligere har hun arbejdet hos Mediehuset Ingeniøren, Nyhedsbureauet Direkt, Børsen og Penge & Privatøkonomi. Mette har desuden bestået den første eksamen på Chartered Financial Analyst-uddannelsen. Mette har base i Bruxelles.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier