PolicyWatch

Om Policywatch

PolicyWatchSep19.jpg

Om PolicyWatch

PolicyWatch går helt tæt på dansk og europæisk erhvervspolitik med særlig fokus på rammevilkår for danske virksomheder. Med redaktion på Christiansborg og en korrespondent i Bruxelles går vi med uafhængig, kritisk og fair journalistik helt tæt på de erhvervspolitiske beslutninger. PolicyWatch prioriterer substansen i erhvervspolitik, der har betydning for virksomhederne i Danmark, og vi konfronterer topcheferne og aktørerne i erhvervslivet med de rammer og udspil, der kommer fra Christiansborg og EU.

PolicyWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over PolicyWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på PolicyWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på PolicyWatch: http://policywatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

PolicyWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 70 777 127
E-mail: redaktion@policywatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8309

 

Vil du være en del af redaktionen på PolicyWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Henrik Tüchsen, redaktionchef

E-mail: ht@watchmedier.dk
Tlf.: 33 30 83 71

Henrik Tüchsen er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet for Dagbladet Børsen og Berlingske Business. Han blev ansat på Watch Medier i 2011 og har været redaktør for MedWatch og FødevareWatch. Henrik Tüchsen har i dag det daglige redaktionelle ansvar for Watch Medier, herunder PolicyWatch.

Andreas Lønstrup, journalist

E-mail: al@policywatch.dk
Tlf.: 20 89 75 85

Andreas Lønstrup, født 1994, er politisk reporter på PolicyWatch, hvor han dækker dansk og europæisk erhvervspolitik. Andreas er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været ansat på Watch Medier siden august 2018. Andreas har tidligere været journalist og nyhedsredaktør på Berlingske Business, hvor han blandt andet har skrevet om økonomi og erhvervspolitik.

Steffen Moses, journalist

E-mail: sm@policywatch.dk
Tlf.: 26 81 91 16

Steffen Moses, født 1984, er uddannet cand.comm. i journalistik og globale studier fra Roskilde Universitet i 2014. Han er medstifter af firmaet Datared., der laver undersøgende datajournalistik, og som har lavet projekter for bl.a. Ekstra Bladet og Fagbladet 3F. Steffen har i øvrigt været journalistpraktikant på Børsen, og under studierne arbejdede han på BT. I 2015 modtog han sammen med Datared. og Ekstra Bladet FUJ-prisen for undersøgende journalistik. Før Steffen skiftede til PolicyWatch, arbejdede han på søstersitet FinansWatch.

Mette Mandrup, journalist

E-mail: mm@policywatch.dk
Tlf.: 51 86 13 07

Mette Mandrup, født 1984, er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2008 og cand.public. fra Syddansk Universitet i 2012. Før Mette kom til Watch Medier i 2014, har hun været freelancejournalist for flere danske erhvervsmedier, og tidligere har hun arbejdet hos Mediehuset Ingeniøren, Nyhedsbureauet Direkt, Børsen og Penge & Privatøkonomi. Mette har desuden bestået den første eksamen på Chartered Financial Analyst-uddannelsen. Mette har base i Bruxelles.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

kapitalwatch.dk

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

PolicyWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier