PolicyWatch

Om PolicyWatch

PolicyWatch går helt tæt på dansk og europæisk erhvervspolitik med særlig fokus på rammevilkår for danske virksomheder. Med redaktion på Christiansborg og en korrespondent i Bruxelles går vi med uafhængig, kritisk og fair journalistik helt tæt på de erhvervspolitiske beslutninger. PolicyWatch prioriterer substansen i erhvervspolitik, der har betydning for virksomhederne i Danmark, og vi konfronterer topcheferne og aktørerne i erhvervslivet med de rammer og udspil, der kommer fra Christiansborg og EU.

PolicyWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over PolicyWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på PolicyWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på PolicyWatch: http://policywatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

PolicyWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 70 777 127
E-mail: redaktion@policywatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8371

 

Vil du være en del af redaktionen på PolicyWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Henrik Tüchsen, redaktionchef

E-mail: ht@watchmedier.dk
Tlf.: 33 30 83 71

Henrik Tüchsen er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet for Dagbladet Børsen og Berlingske Business. Han blev ansat på Watch Medier i 2011 og har været redaktør for MedWatch og FødevareWatch. Henrik Tüchsen har i dag det daglige redaktionelle ansvar for Watch Medier, herunder PolicyWatch.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier