PolicyWatch

Jarlov skal stå skoleret om ny it-platform til erhvervslivet

Socialdemokratiet hiver erhvervsminister Rasmus Jarlov i samråd om erhvervsfremmereformens nye it-platform. Virksomheder bliver efterladt i et vakuum, lyder det fra S.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) skal i samråd og forsvare sin første store reform. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) skal i samråd og forsvare sin første store reform, som han i øvrigt har arvet fra sin forgænger Brian Mikkelsen. Erhvervsfremmereformen, der blandt andet fratager regionerne deres rolle i erhvervsfremmeindsatsen komme nemlig til at indehold en ny it-platform, der først træder i kraft medio 2019 – et halvt år efter, erhvervsfremmereformens planlagte implementering.

"En væsentlig krumtap i hele regeringens centralisering af erhvervsfremmesystemet bygger på at den kommunale erhvervsservice skal afløses af en øget digitalisering igennem et it-system, der ikke forventes at være parat, når det gamle erhvervsfremmesystem afvikles nu her ved udgangen af året," sagde Thomas Jensen, der er erhvervsordfører i Socialdemokratiet, under førstebehandlingen af regeringens erhvervsfremmereform torsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier