Om PolicyWatch

PolicyWatch går helt tæt på dansk og europæisk erhvervspolitik med særlig fokus på rammevilkår for danske virksomheder. Med redaktion på Christiansborg og en korrespondent i Bruxelles går vi med uafhængig, kritisk og fair journalistik helt tæt på de erhvervspolitiske beslutninger. PolicyWatch prioriterer substansen i erhvervspolitik, der har betydning for virksomhederne i Danmark, og vi konfronterer topcheferne og aktørerne i erhvervslivet med de rammer og udspil, der kommer fra Christiansborg og EU.

PolicyWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over PolicyWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på PolicyWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på PolicyWatch: http://policywatch.dk/service/abonnement/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Vi kan kontaktes på denne adresse:

PolicyWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 70 777 127
E-mail: redaktion@policywatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8371


Vil du være en del af redaktionen på PolicyWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:

Marianne Troelsen, nyhedschef

E-mail: marianne.troelsen@watchmedier.dk

Tlf. 2049 8660

Marianne Troelsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (DMJX) og er derudover uddannet i finanssektoren som bankassistent. Hun har i en årrække arbejdet som magasin- og nyhedsredaktør på Fagbladet 3F. Desuden har hun blandt andet arbejdet som journalist og redaktionssekretær på forbrugermagasinerne Tænk og Tænk Penge og havde samme funktion på magasinet Arbejdsmiljø.

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com