PolicyWatch

Iraner fra Ørsted vil give udenlandske medarbejdere en stærkere stemme

Udenlandske medarbejdere i danske virksomheder er en guldgrube for dansk økonomi, men de fylder alt for lidt i debatten, mener en ny forening, der vil sætte fokus på uhensigtsmæssige regler for udenlandsk arbejdskraft.

Hamid Sabeti Kolahi, der er senior contract manager i Ørsted og medstifter, Foreningen for International Uddannet Arbejdskraft i Danmark | Foto: Privat.

En ny forening vil samle udlændinge, der arbejder i Danmark, i en fælles gruppe med en stærk stemme i samfundsdebatten. Foreningen for International Uddannet Arbejdskraft i Danmark hedder gruppen, der blandt andet vil tale for enklere og mere fair regler for udenlandsk arbejdskraft i Danmark.

"Hvis jeg skal nævne en mission for gruppen og et hovedformål, så er det at få en stemme i den politiske debat og gøre de her mennesker og deres problemer kendt for samfundet. Vi betragter os selv som værdifulde medlemmer af samfundet, fordi vi bidrager til samfundet på fuldstændig samme måde som danskere," siger Hamid Sabeti Kolahi, der er senior contract manager i Ørsted og medstifter af Foreningen for International Uddannet Arbejdskraft i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier