PolicyWatch

Hjemstemt DF'er bliver lobbyist

Anders Vistisen, der mistede sit mandat i Europa Parlamentet ved valget i maj, har fået job i Grace PA.

Foto: Jens Dresling

Dansk Folkepartis Anders Vistisen, der blev stemt ud af Europa-Parlamentet i maj, har fået nyt job. Han er ansat i lobbyvirksomheden Grace PA og får titel af direktør for public affairs.

"Jeg har været i den heldige situation, at jeg har fået flere tilbud om, hvad min arbejdsmæssige fremtid skulle indebære. Dem har jeg overvejet hen over sommeren, og det har mundet ud i et valg, som jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring," skriver han på Twitter.

Ved europaparlamentsvalget mistede Dansk Folkeparti tre af sine fire mandater. Kun spidskandidat Peter Kofod kom ind, mens Anders Vistisen, der var partiets nummer to, ikke fik stemmer nok.

"Nu skal jeg ud og prøve at finde mig et rigtigt arbejde. Det bliver en spændende udfordring for sådan en som mig, sagde Anders Vistisen, da det stod klart, at han ikke blev genvalgt."

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier