PolicyWatch

Hjemstemt DF'er bliver lobbyist

Anders Vistisen, der mistede sit mandat i Europa Parlamentet ved valget i maj, har fået job i Grace PA.

Foto: Jens Dresling

Dansk Folkepartis Anders Vistisen, der blev stemt ud af Europa-Parlamentet i maj, har fået nyt job. Han er ansat i lobbyvirksomheden Grace PA og får titel af direktør for public affairs.

"Jeg har været i den heldige situation, at jeg har fået flere tilbud om, hvad min arbejdsmæssige fremtid skulle indebære. Dem har jeg overvejet hen over sommeren, og det har mundet ud i et valg, som jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring," skriver han på Twitter.

Ved europaparlamentsvalget mistede Dansk Folkeparti tre af sine fire mandater. Kun spidskandidat Peter Kofod kom ind, mens Anders Vistisen, der var partiets nummer to, ikke fik stemmer nok.

"Nu skal jeg ud og prøve at finde mig et rigtigt arbejde. Det bliver en spændende udfordring for sådan en som mig, sagde Anders Vistisen, da det stod klart, at han ikke blev genvalgt."

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier