PolicyWatch

DI med opfordring til regeringen: Nedsæt et vækstteam for digitale sundhedsløsninger

Danske virksomheder har forudsætningerne for at blive globale frontløbere inden for e-health-løsninger og kunstig intelligens til brug i sundhedsindustrien, mener Dansk Industri. Et nyt vækstteam kan bane vejen, lyder det fra erhvervsorganisationen.

"Vi ser gerne, at fremtidens health tech-løsninger bliver udviklet i Danmark; i tæt samarbejde mellem det danske sundhedsvæsen, danske patienter og danske virksomheder," siger Mie Rasbech, sundhedspolitisk chef, Dansk Industri | Foto: PR/Josefine Amalie Madsen/Dansk Industri

Overalt i verden flyder investeringerne ind i udviklingen af nye, digitale løsninger og redskaber til sundhedssektoren, og hvis ikke danske virksomheder skal se sig overhalet indenom, må der sættes fokus på industriens vilkår i Danmark.

Sådan lyder det fra Dansk Industri, der nu opfordrer regeringen til at nedsætte et særligt udvalgt vækstteam med repræsentanter fra erhvervsliv og offentlige institutioner til at identificere de forhindringer, der gør livet besværligt for de virksomheder, der udvikler digitale sundhedsløsninger og kunstig intelligens til brug i sundhedsindustrien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier