PolicyWatch

Genoplivning af sportslisten kan blive "politisk fægteri uden effekt"

Flere af regeringens støttepartier vil have genindført sportslisten, som De Radikale samtidig vil have udvidet. Prissætningen på sportsrettighederne kan gøre det vanskeligt at føre ideen ud i livet, siger advokat.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er få uger siden, tv-selskabet bag TV3-kanalerne, Nordic Entertainment Group (NENT), offentliggjorde sin seneste investering på markedet for sportsrettigheder, der er en kerne i selskabet: De nordiske tv-rettigheder til VM i ishockey fra 2024 til 2028 - en sportsbegivhed, der på dansk grund ellers har hørt hjemme på TV 2.

Står det til De Radikale, skal NENT imidlertid indgå en aftale med en større broadcaster som TV 2 eller DR for at sikre, at kampene kan blive set bredt i Danmark. Partiet vil have den såkaldte sportsliste genoplivet - og en ny version skal bl.a. inkludere VM i ishockey.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier