PolicyWatch

Politikere vil have efterforsket Danske Banks salg af guldbarrer

En række danske politikere, heriblandt erhvervsminister Simon Kollerup (S), vil have den seneste sag hos Danske Bank, hvor banken solgte guldbarrer til velhavende kunder for at skjule formuerne, undersøgt.

Foto: Niels Christian Vilmann//

Flere danske politikere vil udbrede efterforskningen af hvidvask-skandalen i Danske Bank, efter mediet Bloomberg har beskrevet, hvordan banken gennem sin estiske filial i 2012 tilbød velhavende kunder, der især var russiske, at bytte penge om til guldbarrer. Det er altså sket midt i perioden, hvor Danske Bank mistænkes for at have hjulpet udenlandske kunder med at hvidvaske penge for flere milliarder.

Over for Bloomberg udtaler erhvervsminister Simon Kollerup (S), at efterforskerne skal komme til bunds i sagen. Han forventer, at de vil tage den seneste udvikling med, når de fortsætter efterforskningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier