PolicyWatch

Danske Rederier opfordrer skibe til forsigtighed i Hormuzstrædet

Eskaleringen af konflikten mellem USA og Iran understreger, at rederierne skal være forsigtige, når de sejler i Hormuzstrædet, lyder det fra Danske Rederier i en kommentar til drabet på den iranske generalmajor Qassem Soleimani. Maersk er faldet på fondsbørsen.

Irakisk militær har offentliggjort et billede af en brændende bil, der ifølge militæret var brudt i brand efter det amerikanske angreb, som dræbte den iranske genrealmajor Qassem Soleimanim. | Foto: Iraqi military/AFP/Ritzau Scanpix

Danske Rederier mener, at konflikten mellem USA og Iran er eskaleret inden for bare få dage, hvor dagens drab på den iranske generalmajor Qassem Soleimanim blot er den seneste begivenhed.

I en kommentar til ShippingWatch oplyser direktør Maria Skipper Schwenn, at de seneste hændelser kun understreger behovet for, at rederier skal passe på og være forsigtige, når de sejler i Hormuzstrædet, hvor der allerede i 2019 udspillede sig flere konfrontationer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier