PolicyWatch

Minister vil rydde op i forsikringstvister – regningen lander hos selskaberne

Et nyt uvildigt organ skal tage sig af, når forsikringsselskab og kunde ikke kan blive enige om valg af læge, foreslår erhvervsministeren. Det bliver branchen, der betaler gildet. Forsikring & Pension bakker op.

Erhvervsminister Simon Kollerup (S). | Foto: Niels Christian Vilmann//

Der er opbakning fra Forsikring & Pension til erhvervsminister Simon Kollerups (S) planer om at oprette et uvildigt organ, der skal tage sig af tvister, når forsikringsselskab og kunde ikke kan blive enige om at udpege en speciallæge til at diagnosticere eksempelvis piskesmæld.

I medierne har der været historier om forsikringsselskaber, der i erstatningssager afviste speciallæger, angiveligt fordi lægerne var for rundhåndede med diagnoserne. Omvendt – postuleres det – har selskaberne tendens til at pege på læger, der eksempelvis ikke "tror på" piskesmæld. Det har ført til en række tvister mellem forsikringsselskaber og kunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne. Men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier