PolicyWatch

Kulturministeren: Søren Espersens angreb på DR-vært er over stregen

Under overskriften "Vi er nødt til at stoppe hetzen mod DR's journalister" tager Joy Mogensen (S) afstand fra DF-politiker Søren Espersens udmelding om, at Deadline-vært bør fyres. Samtidig afviser DR kritik af interview.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Søren Espersen går langt over stregen, når han forlanger journalister fyret for at gøre deres job. Sådan lyder kulturminister Joy Mogensens (S) reaktion på, at Søren Espersen (DF) har krævet vært på DR2-programmet Deadline fyret efter et interview med Trykkefrihedsselskabet. Det skriver Politiken.

"Selvfølgelig skal der være plads til, at vi som politikere har kritiske holdninger – også til DR's nyheder. Men vi er nødt til at holde vores mediekritik overordnet og principiel. Magthavere skal ikke forlange enkelte medarbejdere fyret for at gøre deres job, og Espersen går langt over stregen her," skriver hun i et Facebook-opslag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier