PolicyWatch

Venstre mister kommunikationschef til Ulveman & Børsting

Andreas Thyrring skifter fra stillingen som chef for Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg til en stilling som seniorrådgiver og medlem af ledelsen i public affairs- og kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting, oplyser Venstre.  

Foto: Stine Bidstrup/IND

Venstre mister en af sine vigtigste kommunikationsfolk, når Andreas Thyrring, der er chef for Venstres Center for Kommunikation og Politik (CKP), til marts skifter til Ulveman & Børsting. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Venstre.

Andreas Thyrring har siden juni 2018 været chef for CKP. Inden da fungerede han som særlig rådgiver for daværende energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V). Andreas begyndte som politisk konsulent i Venstre i april 2012 og har været tilknyttet partiet siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier