PolicyWatch

Politikere har ingen plan for kriseramte advokater

Retsordførere er tøvende med at komme med en konkret hjælpeplan til de strafferetsadvokater, hvis indtægt lige nu er stærkt påvirket på grund af lukkede retssale.

Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, er klar til at hjælpe kriseramte advokater. Men det kræver dokumentation for manglende indtæger, lyder det. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Advokater, der lever af at føre retssager, står til at miste en stor indtægt, efter at alle landets retssale er lukket ned for at bremse spredningen af coronasmitte. 

Det mærker man blandt andre hos landets forsvarsadvokater, der står med en risiko for en smuldrende forretning. Landsforeningen for Forsvarsadvokater udtaler til AdvokatWatch, at man bør finde en løsning på kompensation for de manglende indtægter. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier