PolicyWatch

DI: Lav klimainvesteringer nu

En grøn omstilling skal sætte gang i de økonomiske hjul, mener Dansk Industri.

Foto: Jens Dresling

Dansk Industri opfordrer til, at staten sætter gang i store grønne investeringer for at sætte gang den coronaramte danske økonomi. Det vil samtidig føre samfundet i en mere bæredygtig retning, siger Lars Sandahl Sørensen, direktør i DI til Børsen.

"Yderligere investeringer i det og i teknologier, der kan reducere vores energiforbrug og fremme brugen af alternative energikilder – store investeringer, som vi alligevel som samfund har tænkt os at give os i kast med i takt med den grønne omstilling og klimaudfordringerne,” siger Lars Sandahl Sørensen til avisen.

Coronavirussen kommer ifølge prognoser til at ramme dansk økonomi ganske hårdt. Senest har nationalbanken spået, at den samlede vækst i Dnmark risikerer at skrumpe med mellem tre og ti procent i 2020.

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Udstyrsproducenter føler sig svigtet af myndighederne

Under corona-krisen udtrykte statsminister Mette Frederiksen ønske om, at Danmark skulle kunne forsyne sig selv med blandt andet mundbind. Alligevel er landets lagre af værnemidler blevet fyldt med kinesiske produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier