PolicyWatch

DI: Luk hele Danmark op, men stil krav

Danske virksomheder have lov til åbne ved hjælp af klare svar og vejledning fra regeringen og sundhedsmyndighederne, mener Dansk Industri.

Foto: Dansk Industri/PR

Tiden er inde til, at tvangslukkede butikker, restauranter, forlystelsesparker, koncertsteder, teatre, cafeer og storcentre skal kunne åbne igen, og samtidig er det tid til en større gennemsigtighed fra myndighdernes side, mener administrerende direktør i Dansk Industri Lars Sandahl Sørensen ifølge Berlingske.

Sandahl vurderer, at alle virksomheder i princippet kan åbne igen, men det kræver klare krav fra myndighedernes side om hygiejne og afstand mellem kunder.

"De har alle de rigtige tal i deres sorte boks på seruminstituttet og på Christiansborg, og den får kun de lov at kigge i, og så trækker de et eller andet resultat op og diskuterer det. Derefter skal resten af samfundet indrette sig efter det. Når vi nu åbner samfundet, er det mere fair at give indsigt. Giv en forklaring og vær tydelig om, hvad der skal til, for at man kan komme dertil, hvor man kan åbne sin restaurant, sin forlystelsespark, sit storcenter, eller hvad det er," siger Lars Sandahl Sørensen til Berlingske.

Relaterede

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier