PolicyWatch

Esbjerg-borgmester kritiserer Klimarådet: "En tynd kop te"

Mens regeringens støttepartier jubler over Klimarådets anbefaling om at droppe fremtidige udbud af olie, er Esbjerg-borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) skeptisk på industriens vegne. Energiminister Dan Jørgensen (S) understreger, at økonomi og arbejdspladser er en vigtig del af overvejelserne.

Foto: Christer Holte

Klimarådet har skrevet en rapport, som baserer sig på signalværdi og symbolpolitik, mens rådet har undladt at fokusere på vigtige substantielle emner.

Det siger Jesper Frost Rasmussen (V), borgmester i Esbjerg Kommune, efter at Klimarådet torsdag morgen har lagt op til at sige nej til den 8. udbudsrunde, der handler om tildeling af licenser til olie- og gasefterforskning i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Historisk FDA-afgørelse om substitution af langtidsvirkende insulin

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier