PolicyWatch

It-profiler går sammen om ny brancheforening for techstartups

Techstartups mangler et talerør, og derfor vil 50 digitale iværksættervirksomheder skabe en ny brancheforening, der kan sætte digitale iværksættere på dagsordenen.

Jeppe Rindom fra Pleo er gået sammen med andre iværksættere fra selskaber som Tradeshift, Sitecore og Unity om initiativet. Foto: Anders Rye Skjoldjensen

En lang række af de mest kendte profiler i it-branchen går sammen for at skabe en ny brancheforening, der skal sætte techstartups på dagsordenen, skriver Berlingske.

Målet er at give iværksættere en tydeligere stemme, som kan råbe politikere og resten af samfundet op om forholdene for vækstvirksomhederne, og bag står 50 dansk techvirksomheder som blandt andet tæller Too Good To Go, Vivino, Pleo, Queue-it og Tradeshift.

Initiativet skal efter planen munde ud i Brancheforeningen for Tech Startups i Danmark, som forventes at blive lanceret efter sommerferien.

"Vi er med til at levere en masse vækst i Danmark og sikre erhvervslivets fremtid, men vi er også pr. definition en smule uorganiserede, fordi vi er små og nye. Når der så kommer en situation, hvor vores stemme skal være repræsenteret, står vi ikke så stærkt etableret som i de store organisationer," siger Jeppe Rindom, medstifter og adm. direktør af fintechselskabet Pleo, til Berlingske med henvisning til coronakrisen, hvor det stod klart, at startup-selskaber havde svært ved at sætte dagsordenen og passe ind i regeringens hjælpepakker til erhvervslivet.

(Denne artikel er viderebragt fra vores søstermedie ITWatch)

Podimo-investor sender millioner fra fond i sortlistet skattely

VR-selskab henter tocifret millioninvestering

Relaterede

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier