Forsker frygter for en øget protektionisme i EU's landbrugssektor

Coronakrisen kan sparke gang i en øget protektionisme på det europæiske marked for landbrugs- og fødevarer. Strømningen kommer fra nationer som Italien, Spanien og Frankrig, siger seniorrådgiver Henning Otte Hansen.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Selvom de europæiske markeder for landbrugs- og fødevarer har været mindre påvirket af coronakrisen end så mange andre brancher, kan krisen alligevel sætte et urovækkende præg på eksporten.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også