DI: Tilbagetrækningsreform vil skade fødevareindustrien

De Konservatives mulige tilslutning til en tidligere tilbagetrækningsreform, kan være dårligt nyt for fødevareindustrien. Industriens succes beror på medarbejdere i reformens tiltænkte aldersgruppe, og det kan have alvorlige konsekvenser for væksten, vurderer DI.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Det kommer til at gøre rigtig ondt på den danske fødevareindustri, hvis regeringen får mulighed for at nedsætte pensionsalderen i Danmark.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også