DI får ny branchedirektør i DI Rådgiverne

Katrine Ellersgaard Nielsen skal være branchedirektør i DI Rådgiverne.
Foto: Mik Eskestad/ERH
Foto: Mik Eskestad/ERH

Fra 1. oktober er Katrine Ellersgaard Nielsen at finde i chefstolen hos DI Rådgiverne. Hun kommer fra en stilling som analysechef hos Dansk Ehverv og inden har hun selv bevæget sig rundt i rådgiverbranchen.

”Rådgiverbranchen er ikke blot en væsentlig medlemsbranche, den bidrager også signifikant på tværs af hele DI med input og viden til organisationens arbejde. Derfor har jeg lagt vægt på at finde en kandidat, som favner branchens høje faglighed, har fokus på udvikling og yderligere kan tegne branchen i offentligheden med troværdighed og gennemslagskraft,” siger medlemsdirektør Lars Frelle-Petersen om ansættelsen.

DI Rådgiverne organiserer 650 virksomheder, som foruden coronakrisen står over for en udfordring, da regeringen har varslet et loft over brugen af konsulenter i det offentlige.

Katrine Ellersgaard Nielsen ser frem til de nye udfordringer.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af DI’s gode arbejde for at forbedre forholdene for Danmarks rådgivervirksomheder. Ikke blot corona, men også de store besparelser på rådgivning i det offentlige har bragt branchen i en overordentlig vanskelig situation. Sammen med branchefællesskabet og DI’s medarbejdere ser jeg frem til at arbejde intensivt for at bringe en branche, med høj faglighed og stor betydning for Danmarks fremdrift, vækst og kreativitet, gennem krisen,” siger Katrine Ellersgaard Nielsen.

Katrine Ellersgaard Nielsen afløser Henriette Søltoft, som skal være vicedirektør med ansvar for DI’s udviklingsbrancher.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også