Organisation efterlyser plan for genåbning af restauranter, barer og hoteller
![Foto: PR/Bryggeriforeningen](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12448700.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7cjhxzlfz4817fvodayg.jpg)
I snart syv måneder har landets restauranter, barer og hoteller kørt rundt i uvishedens land, når det handler om, hvornår og hvordan de skal komme tilbage på fode efter den coronanedlukning, der har lagt sig som en tung dyne over købelyst og økonomi i erhvervet.
På dagen, hvor Folketinget tager hul på et nyt arbejdsår, sender brancheorganisationen i et åbent brev en klar opfordring til politikerne om at få lavet en konkret plan for, hvordan de mange restriktioner kan fjernes.
"Vores erhverv har brug for at vide, hvor længe vi skal leve med skrappe restriktioner. Lige nu kører vi ud ad en landevej med bind for øjnene, som gør det umuligt at drive vores forretning og planlægge noget som helst. Vi beder om en klar plan for, hvornår vi igen kan begynde at åbne op, og hvad der skal til for, at restriktionerne bliver fjernet. Det er kun rimeligt, at vi ved, hvad vi skal forholde os til," udtaler Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, i en pressemeddelelse.
"Vi kører på syvende måned og bliver fortsat underlagt flere og flere restriktioner, mens hjælpen bliver mindre og mindre. Vi efterlyser en plan, der fortæller, hvilke kriterier, der udløser restriktioner og særligt hvilke kriterier, der fjerner dem igen - og ikke mindst hvem der står med regningen i sidste ende," siger Kirsten Munch.
(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)
København forlænger serveringsdispensation Færre fadøl over bardisken efter skrappere lukkekrav Feriepenge kan tænde mere lys i restaurationsmørket
Relaterede artikler
København forlænger serveringsdispensation
For abonnenter
Færre fadøl over bardisken efter skrappere lukkekrav
For abonnenter
Feriepenge kan tænde mere lys i restaurationsmørket
For abonnenter