PolicyWatch

Forsikring & Pension: Møgsag og særskat giver anledning til strategiskifte i branchen

Direktør i F&P mener, det er vigtigt, at branchen får fortalt sin historie godt og kommer bredere ud, når det gælder den grønne dagsorden.

Foto: PR/Forsikring & Pension

En dårlig sag for forsikringsbranchen og en særskat, der endte med at ramme hele den finansielle branche, har vist Forsikring & Pensions direktør, at branchen er nødt til at ændre strategi overfor omverdenen, skriver Børsen Pro på baggrund af et interview med Kent Damsgaard.

Tilbage i oktober endte pensions- og forsikringsbranchen med at blive ramt af særskatten, der skulle finansiere regeringens pensionsaftale, selvom politikerne i lang tid kun havde planer om at lade bankerne betale for "Arnes pension".

Samtidig har en række forsikringsselskaber for nylig modtaget kritik efter at være blevet afsløret i at have afvist tusindvis af gravide kvinder ulovligt i forbindelse med sundhedsforsikringer.

"Det vidner om, hvor vigtigt det er, at vi får fortalt vores historie godt og kommer bredere ud. Det er i hvert fald én af de læringer, som jeg tager med mig," siger han til Børsen Pro.

Han mener, at organisationen skal blive bedre til at gå i dialog med omverdenen om, hvilke muligheder, der ligger fremadrettet, når det kommer til den grønne dagsorden og velfærdsdagsordenen, som han mener, brancherne spiller en stor rolle på.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier