PolicyWatch

Klaus Riskær vil forløse politisk ambition gennem Tryghedsgruppen

Det er en politisk ambition om at kunne levere fornuftige boliglån til unge, ældre og folk bosat i landdistrikterne, der har fået politiker og finansmand Klaus Riskær Pedersen til at stille op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. "Den politik, jeg står for, kan udvikles via markedet i stedet for lovgivning," siger han til FinansWatch.

Klaus Riskær Pedersen stiller op til Tryghedsgruppens repræsentantskab | Foto: Olivia Loftlund

Unge mennesker skal have mulighed for at kunne købe deres første bolig - også selvom den ligger i en af landets største byer. Ældre skal kunne få adgang til deres opsparede værdier i deres bolig, og danskere bosat i landdistrikter skal have en fair adgang til boligfinansiering.

Sådan lyder den kendte erhvervsmand og politiker Klaus Riskær Pedersens baggrund for, hvorfor han ved hjælp af Tryghedsgruppens mange milliarder vil have etableret et nyt realkreditinstut. Og sådan lød hans ambitioner på området også, da han i 2018 var opstillet til Folketinget under partinavnet Parti Klaus Riskær Pedersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier