PolicyWatch

Det går trægt med EU’s forhandlinger om landbrugsreformen

Det portugisiske EU-formandskab skaber håber på at have landbrugsreformen handlet af i april, men p.t. står forhandlingerne i stampe.

Den tyske landbrugsminister, Julia Kloeckner, var ekstremt tilfreds, da det lykkedes at lande et kompromis mellem EU's landbrugsministre i oktober om en landbrugsreform. Men reformen skal forhandles færdigt med EU-Parlamentet, der kræver strammere grønne krav, og det ser svært ud for det portugisiske EU-formandskab, der nu har overtaget forhandlingerne, at få enderne til at mødes på den reform, der er sat til at træde i kraft fra januar 2023. | Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Forhandlingerne om den nye landbrugsreform mellem de tre EU-institutioner: EU-Parlamentet, EU-Kommissionen og EU’s medlemslande repræsenteret af Rådet går kun langsomt fremad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier