PolicyWatch

Corona-forlængelser rammer detailkæder: Jysk har 1.600 butikker midlertidigt lukkede

Flere lande i Europa har valgt at forlænge corona-restriktioner, så mange butikker er fortsat tvangslukkede. Det skaber store bekymringer i både detail- og modeselskaber.

Foto: Mads Nissen

Ud over direkte tab af omsætning i kraft af tvangslukkede butikker mange steder skaber den nuværende nedlukning også andre udfordringer for detailkæder og modeproducenter. Flere af dem vurderer ligefrem, at den aktuelle runde med restriktioner i pandemien er værre og sværere end i foråret 2020, da coronakrisen begyndte i Europa.

De danske restriktioner i kampen mod coronasmitten blev onsdag forlænget frem til 7. februar. Det betyder også lukkede butikker i detailhandlen, bortset fra dagligvarehandlen. I en række andre lande, der er yderst vigtige markeder for danske selskaber, er der på samme måde forlængede restriktioner med tvangslukninger – bl.a. Tyskland og Holland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier