PolicyWatch

Politikere vil lempe på omstridt kviklånslov

Der skal justeres på kviklånsloven, hvis det står til bl.a. Dansk Folkeparti og Venstre, som vil gøre det nemmere for sportshold at få sponsorater fra den finansielle sektor.

Kviklånsloven har blandt andet kastet grus i maskineriet for Arbejdernes Landsbanks sponsorat af det danske landshold i herrefodbold. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Den seneste kviklånslov har gjort det svært for mange finansielle virksomheder og sportshold at opretholde sponsorater, og det skal der ændres på, lyder det fra flere partier efter et møde med den vikarierende erhvervsminister, Dan Jørgensen, i går mandag. Det skriver Børsen.

"Vi skal have løst et helt åbenlyst problem, der har store økonomiske konsekvenser, ikke kun for eliteidrætten, men også breddeidrætten. Vi fastholder hovedformålet: forbuddet mod meget aggressiv tv-markedsføring af kviklån i forbindelse med gamblingreklamer. Men vi fjerner det problem, der har ramt idrætsverdenen på økonomien. Det mål var der enighed om," siger Torsten Schack Pedersen, erhvervsordfører i Venstre, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier