PolicyWatch

Grønt lys til milliardstøtte til nyt europæisk batteriprojekt

EU-Kommissionen har sanktioneret over 20 mia. kr. i offentlig støtte fra 12 EU-lande til et europæisk forskningsprojekt om genanvendelige batterier.

EU-Kommissionens konkurrencekommissær, Margrethe Vestager, forklarede tirsdag, at der ikke er noget til hinder for, at 12 EU-lande nu går sammen for at give offentlig støtte til blandt andet flere virksomheder i Europa, der skal være med til at drive udviklingen af bedre mere bæredygtige batterier til et Europa, der blandt andet gerne vil reducere sin CO2-udledning i transportsektoren markant. | Foto: Francisco Seco/AFP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Tolv EU-lande har sammen fået lov til at investere 2,9 mia. euro – altså lidt over 21,5 mia. kr. – i forskning og innovation af batterier og deres værdikæde fra indledende produktion til genanvendelse og ultimativ skrotning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier