PolicyWatch

Regulatorer vil lære af gas og el til EU's fremtidige brintmarked

Fremtidigt brintmarked kan drage fordel af erfaringerne fra den europæiske regulering af gas- og elmarkederne, lyder konklusionen i ny rapport.

Foto: Lasse Hyldager/Green Hydrogen Systems

EU's brintmarked ville drage fordel af dynamisk, periodisk overvågning svarende til de, der allerede er på plads for bl.a. naturgas, lyder konklusionen fra EU's energireguleringsorganer Acer (Den Europæiske Unions Agentur for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder) og Ceer (Rådet for Europæiske Energireguleringsmyndigheder) i en fælles rapport.

Det skal kunne give en fleksibel og forudsigelig metode til at håndtere skiftende markedsforhold, mens EU er i gang med at øge brintforsyningen og få implementeret brinten i ambitionerne om at nå målet om at være kulstofneutral i 2050. For her skal brinten spille en stor rolle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier