PolicyWatch

Regeringens eksperter foreslår genåbning af skoler fra mandag

Eksperterne i Epidemikommissionen anbefaler ifølge Jyllands-Postens oplysninger at lade afgangseleverne komme tilbage i skole på skift.

Foto: Ivan Boll

Står det til eksperterne i den nye Epidemikommission, skal afgangseleverne i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne til at pakke skoletasken igen i det meste af landet. Fra mandag den 15. marts kan de ifølge fra kilder tæt på processen komme i skole igen på skift, lyder anbefalingen til regeringen. Det kræver et politisk flertal, at anbefalingerne realiseres. Bag første del af genåbningen står regeringen og de røde støttepartier.

Epidemikommissionen, som ellers er sat i verden for at vurdere restriktioner og stramninger, er også blevet bedt om at vurdere mulighederne for at genåbne, og her følger de i høj grad de linjer, der blev lagt i den politiske aftale mellem regeringen og de røde støttepartier og udvider den genåbningsmodel, der allerede har været i gang i Nord- og Vestjylland og på Bornholm siden 1. marts.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier