PolicyWatch

Flere EU-lande roser nye hvidvaskforslag

Der er bred opbakning til EU-Kommissionens forslag om at skabe et fælleseuropæisk hvidvasktilsyn blandt medlemslandene forud for, at forhandlingerne om lovpakken går i gang.

500 Euro-sedlen er stadig gangbar betaling, men der trykkes ikke flere af dem pga. hvidvask. | Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix

EU-Kommissionens forslag til ny hvidvasklovgivning får i første omgang rosende ord fra flere af de medlemslande, som skal være med til at forhandle lovpakken på plads. Det skriver nyhedsbureauet Agence Europe.

Mandag holdt EU's ministerråd det såkaldte ECOFIN-møde, hvor hele blokkens finansministre mødtes til en videokonference. På dagsordenen var blandt andet en diskussion af de antihvidvask-forslag, som EU-Kommissionen fremlagde i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier