Umage par kæmper for nytænkning i landbruget: Nationalt mål for plantebaserede fødevarer og grønt grisefoder

Dansk Erhverv og SF er gået sammen om et udspil, der skal gøre dansk landbrug grønnere ved at øge produktionen af plantebaserede fødevarer og industrielt producerede grønne proteiner.
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix
AF JAKOB MARTINI

Dansk landbrug skal finde klimagearet og satse langt mere målrettet på plantebøffer, havredrik og grønne proteiner til bl.a grisefoder. Sådan lyder det i et udspil fra erhvervsorganisationen Dansk Erhverv og SF.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også