PolicyWatch

Fagforeninger giver 3F støtte i kamp mod Nemlig.com

Konflikten mellem fagbevægelsen og Nemlig.com optrappes, efter at en række fagforeninger går i sympatikonflikt med 3F, der har ligget i strid med virksomheden siden sommerferien.

Fagbevægelsen samler sig i konflikt mod Nemlig.com | Foto: Thomas Borberg

Fra i morgen, søndag, går FOA og Kost og Ernæringsforbundet i sympatikonflikt med 3F, der gennem sommeren har været i konflikt med onlinesupermarkedet Nemlig.com. Det skriver Jyllands-Posten.

Striden har indtil nu betydet, at lastbilchauffører, som er medlem af 3F, har nægtet at køre varer til Nemlig.coms lager. FOA’s og Kost og Ernæringsforbundets indtræden i konflikten betyder, at medlemmer fra disse fagforeninger, f.eks. i plejehjem, ikke vil tage imod varer, der kommer fra Nemlig.com. Forhåbningen er, at det vil trække onlinesupermarkedet til forhandlingsbordet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Fødevareminister vil fra det nye år afskaffe elitesmileyen

Smileyordningen skal til afstemning i Folketinget i håb om at gøre den mere tilgængelig for forbrugeren, hvilket betyder et fokus på takeaway-markedet og et farvel til flere smileyer. Forliget, der ligger bag lovforslaget, møder dog kritik fra flere fronter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier