PolicyWatch

Digitaliseringsstyrelsen om udsat MitID: "Vi følger planen"

Fire måneder mere skal borgerne have til at flytte fra NemID til MitID, men hos Digitaliseringsstyrelsen forsikrer man om, at man følger planen. Nogle steder må borgere vente i månedsvis.

Adam Lebech, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen. | Foto: Digitaliseringsstyrelsen/PR

MitID har levet en noget tumultarisk start. Landets banker modtager op til 50.000 opkald om ugen vedrørende MitID, og login-løsningen har givet borgerne 15 dage ekstra til at komme i mål med overgangen fra NemID. Nu har Digitaliseringsstyrelsen valgt at udskyde den endelige dato for, hvornår alle borgere skal være igennem aktiveringsprocessen for MitID.

Det skyldes dog ikke alle udfordringerne med selve løsningen, lyder det fra Adam Lebech, der er vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier