PolicyWatch

Forundersøgelse finder fast forbindelse over Kattegat rentabel for samfundet

Efter forsinkelse er resultaterne af en forundersøgelse af en fast forbindelse over Kattegat nu klar. De viser, at både en ren vejforbindelse og en kombineret vej- og jernbaneforbindelse er rentabel ud fra et samfundsøkonomisk perspektiv. (Opdateres).

Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix

Tilbage i 2018 blev den tidligere VLAK-regering og Dansk Folkeparti enige om at bruge 60 mio. kr. på en forundersøgelse af en fast Kattegatforbindelse.

Efter forsinkelse ligger resultaterne nu klar for henholdsvis en ren vejforbindelse og en kombineret vej- og jernbaneforbindelse, og for begge typer projekter vil der være tale om en god investering for samfundet, lyder det i rapporterne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier