PolicyWatch

Debat: Fælles nordisk implementering af EU-regler er kompliceret – men gevinsten er stor

Eva Kjer Hansens forslag om fælles nordisk implementering af EU-regler er sød musik i Dansk Byggeris ører. Men det bliver kompliceret, skriver Henriette Thuen, EU-politisk chef i Dansk Byggeri, i dette debatindlæg.

Henriette Thuen, EU-politisk chef i Dansk Byggeri. | Foto: PR

Lettere adgang for vores virksomheder til de nordiske markeder, sådan som minister for nordisk samarbejde Eva Kjer Hansen lagde op til på PolicyWatch torsdag. Det er sød musik i Dansk Byggeris ører, og vi kunne ikke være mere enige med ministeren.

De nordiske lande er vigtige markeder for bygge- og anlægsbranchens virksomheder, og branchen kunne gøre det endnu bedre, hvis nogle af de mange barrierer blev revet ned, og vi sikrede, at der fremover indføres færrest mulige nye barrierer. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier