PolicyWatch

Debat: Grøn omstilling kræver veltjenende virksomheder

Der er vigtigt, at vi sikrer de bedste vilkår for virksomheder i Danmark. Kun hvis virksomheder tjener gode penge er der mulighed for investering i teknologisk udvikling og grøn omstilling. Det skriver May-Britt Kattrup, erhvervsordfører for Liberal Alliance, i dette debatindlæg.

May-Britt Kattrup, erhvervsordfører for Liberal Alliance. | Foto: PR

Vækst og arbejdspladser er det bærende element for et dejligt Danmark med frihed og velfærd samt klimavenlig produktion. Kun fra virksomheder og borgere, der arbejder, kan der komme skatteindtægter ind i det offentlige system til brug for sygehuse, skoler, infrastruktur, forsvar, politi, aflønning af offentligt personale. Kun hvis virksomheder tjener gode penge er der mulighed for investering i teknologisk udvikling og grøn omstilling.

Derfor er det vigtigt, at vi sikrer de bedste vilkår for virksomheder i Danmark. Det skal være nemt både at starte og drive virksomhed i Danmark. Nogle af de vigtigste forudsætninger er kapital, kvalificeret arbejdskraft og mindre bureaukrati.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier