PolicyWatch

Velkommen til PolicyWatch

PolicyWatch er mediet til alle med en særlig interesse i erhvervspolitik og dens betydning for danske virksomheder.

Foto: Watch Medier PR

Kære læser

Fremover vil du her på siden finde masser af nyheder om dansk og europæisk erhvervspolitik.

Vi opdaterer hele tiden med artikler, der sætter fokus på fremtidens rammevilkår for de danske virksomheder og indholdet af de politiske udmeldinger og beslutninger.

Vi udsender desuden et dagligt nyhedsbrev på alle hverdage. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her og til enhver tid afmelde dig igen. Det kræver ikke abonnement at modtage nyhedsbrevet.

Artiklerne er skrevet af en fast stab af dygtige erhvervsjournalister, der brænder for at lave kvalitetsjournalistik om fremtiden for dansk erhvervsliv og dermed også det danske samfund.

Vi trækker desuden på indhold fra vores redaktionelle samarbejdspartnere, ligesom vi udveksler artikler med vores øvrige medier; AdvokatWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch.

Kvalitetsjournalistik kræver investeringer, og derfor er en del af vores artikler kun tilgængelige for vores abonnenter. Du kan uforpligtende oprette et prøveabonnement her ved blot at indtaste dit navn og din mailadresse. Ingen kreditkort eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder også udvidede prøveabonnementer til virksomheder og organisationer. Kontakt os og hør nærmere.

Alle betydende virksomheder og organisationer inden for de respektive områder abonnerer i dag på deres Watch-medie. Vi er overbeviste om, at PolicyWatch kan opnå samme succes som vores øvrige medier. Men vi har brug for din hjælp.

Vi er kun en e-mail eller en opringning væk. Og vi vil rigtig gerne høre, hvad du har på hjerte. Hvad enten det er ris, ros, gode ideer, tip eller nye perspektiver. Skyd løs. Hjælp os med at gøre PolicyWatch til det erhvervspolitiske medie, som du har savnet.

God læselyst.

Anders Heering

Chefredaktør, Watch Medier

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier