PolicyWatch

Politikere om kritik af telemedicinsk udbud: Alle alarmklokker bør ringe

Det vækker bekymring på Christiansborg, at to ud af tre prækvalificerede leverandører til den nationale telemedicinske infrastruktur, står frem med en sønderlemmende kritik af udbuddet, der ifølge dem er urealiserbart og unødvendigt.

”Jeg kan blive foruroliget ved tanken om, at man nu åbenbart har i sinde at skrotte det velfungerende for at lave et helt nyt og på alle måder uprøvet system," siger Karin Gaardsted, socialdemokratisk it-ordfører og medlem af sundheds- og ældreudvalget.

Politikere på Christiansborg råber nu vagt i gevær som følge af den harske kritik af udbuddet til Danmarks første fællesoffentlige digitale infrastruktur og platform for telemedicinske løsninger, der torsdag blev fremsat i MedWatch af to af de tre prækvalificerede leverandører, der har budt på opgaven.

Dét, der skulle have været et implementeringsprojekt, er blevet lavet om til et massivt udviklingsprojekt, som overskrider alle forventninger til omkostninger, og som der slet ikke er behov for, lød kritikken blandt andet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier