Nyt erhvervsmedie om cleantech-industrien er i luften

PolicyWatch fik tirsdag formiddag et nyt søstermedie. CleantechWatch har fokus på vand, ressourcer, miljø og genanvendelse.
Foto: Jan Mindegaard / Watch Medier
Foto: Jan Mindegaard / Watch Medier

Den danske cleantech-industri får fremover væsentligt bedre journalistisk dækning. Tirsdag gik Watch Mediers nye erhvervsmedie, CleantechWatch, i luften. Mediet stiller skarpt på virksomheder og personer, der beskæftiger sig med miljøteknik, rådgivning, ressourcer, regulering, forsyning og eksport.

"Cleantech-industrien er en branche i vækst i Danmark med etablerede, store virksomheder, der allerede er markedsledere globalt, samt nye virksomheder, der har teknologi på vej, som kan løse flere af samfundets ressource-udfordringer. Dem kommer CleantechWatch til at stille skarpt på," siger redaktør Julie Søgaard.

"Vi vil have fokus på virksomhedernes resultater, strategier, konkurrencesituation, rammevilkår og den innovation, der driver hele cleantech-branchen frem. Og vi vil gå tæt på de personer og profiler, der tegner branchen, markerer sig og skifter job," siger Julie Søgaard.

CleantechWatch dækker cleantech-branchen fra redaktionen i København i tæt samspil med Watch Mediers andre erhvervsmedier og vores kontorer på Christiansborg, i Bruxelles og i New York. 

"Det er en af de måske vigtigste brancher for Danmark, som har skabt og vil skabe mange arbejdspladser i fremtiden. Men det er også en vital sektor, fordi måden, vi bruger og genbruger klodens ressourcer på, bliver mere og mere afgørende. Og det kalder på en stærk journalistisk dækning af branchen," siger Søren Springborg, nyhedschef på Watch Medier.

CleantechWatch er det 13. erhvervsmedie fra Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus. Alle medier er abonnementsfinansierede og baseret på uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også