Gorrissen hyrer Lars Løkke som rådgiver

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel hyrer den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen ind som rådgiver fra april, skriver Børsen. Han vil beholde sine politiske poster.
Foto: Stine Bidstrup/IND
Foto: Stine Bidstrup/IND

Gorissen Federspiel hyrer tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) som rådgiver med en "deltidstilknytning" til advokatfirmaet fra midt april, skriver Børsen.

Lars Løkke, der har en kandidatgrad i jura, får titel af senior special advisor og skal hjælpe til med at rådgive både danske og udenlandske virksomheder samtidig med, at han har planer om at fastholde alle sine politiske poster.

Lars Løkke fortæller, at han selv har rakt ud til advokatfirmaet, fordi han har en "grundlæggende virketrang" og "nogle ressourcer i overskud," mens han afviser, at der kan være en potentiel interessekonflikt.

"Som tidligere statsminister bringer Lars Løkke en indsigt, vi kan bruge i forhold til vores klienter," siger managing partner Martin André Dittmer til Børsen uden at fortælle mere om de konkrete opgaver, Lars Løkke Rasmussen vil få.

Venstre hapser kommunikationsdirektør hos Landbrug & Fødevarer

Toppolitikere bryder regler om åbenhed 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også